O nama


Savremene tendencije u društvu, porast kriminaliteta, ali i potreba da se obezbedi imovina, sačuvaju ljudski i drugi resursi, inicirali su, između ostalog, i osnivanje Detektivske agencije “CODE - GT” koju vodi Goran Tomić, pukovnik policije u penziji. Tomić je završio Pravni fakultet i Višu Kriminalističku školu, a u policiji je radio tri decenije. Bio je na rukovodećim mestima u kriminalističkoj policiji, a obavljao je i funkciju načelnika Policijske uprave u Zaječaru i radio je u UKP-u MUP-a R. Srbije u obaveštajnoj službi.

Profesionalnost, diskrecija, pouzdanost, ali i sofisticirana oprema, dugogodišnje iskustvo i reputacija krase operativce Tomićeve Detektivske agencije “CODE - GT”.

Iako je prva asocijacija na privatne detektive uglavnom uhođenje preljubnika, kako navode u Detektivskoj agenciji “CODE - GT”, njihov posao je daleko složeniji, od slučajeva istraživanja prevara u poslovnom sektoru, prevara osiguranja, preljube, preko potrage za ukradenim vozilima, zaštite intelektualne i industrijske svojine, obezbeđenja i brige o objektima, ali i zloupotrebe bolovanja, provera kandidata, do prikupljanja podataka o nestalima, traganje za odbeglim maloletnicima...

Goran Tomić - Vlasnik - privatni detektiv

“Roditelji su često vrlo zabrinuti i žele da znaju sa kime im se deca druže, što zbog izrazitih aktivnosti raznih sekti, a što i zbog puteva droge, koji se često ukrštaju na našem području. Pored opservacije i osmatranja mi možemo posredovati i kod kliničkih odvikavanja jer imamo dobru saradnju sa klinikama u Nišu i Beogradu, a ono što je za roditelje najvažnije je apsolutna diskrecija u ovakvim, ali i svim našim slučajevima”,kaže Goran Tomić, vlasnik Detektivske agencije “CODE - GT".

Za korisnike na području Negotinske krajine i najvažniji su, svakako, slučajevi čestih krađa i obijanja kuća u krajinskim selima, al i slučajevi nestalih vozila i drugih predmeta od vrednosti.

“Mi smo na terenu 24 časa dnevno. I to je najvažnije da naši klijenti znaju, da nam se mogu obratiti u bilo koje doba dana i noći. Upravo je hitnost i prioritet u rešavanju slučajeva nestalih, ali i u drugim slučajevima”, dodaje Tomić.

Operativci Detektivske agencije “CODE - GT” na raspolaganju imaju i sofisticiranu opremu, domaće i međunarodne licence, a na raspolaganju im je i poligrafsko ispitivanje od strane, takođe, licenciranih stručnjaka...

Zašto odabrati nas


Mi koristimo sofisticirane softvere

Sa našom opremom obezbedjujemo i štitimo lica i imovine, ličnu bezbednost, zaštitu dece, kontrolu radnika, zaštitu od špijunske opreme, zaštitu od nepoželjnog praćenja, snimanja i prisluškivanja i zaštitu od svakog oblika narušavanja Vaše privatnosti.

Mi cenimo Vaše vreme

Sve slučajeve rešavamo brzo, efikasno i profesionalno, uz garantovanu diskreciju.

Mi smo uvek dostupni

Detektivi naše agencije su dostupni 24/7 i spremni da vam pomognu u rešavanju Vašeg problema.

Nas karakterišu


Profesionalne usluge
Pristupačne cene
Zagrantovana diskrecija
alisa milano